Voor wie is RedSpeak ontwikkeld?

RedSpeak spraakherkenning & digitaal dicteren is ontwikkeld voor iedere (zakelijke) professional die het maximale uit zijn of haar werkdag wil halen door efficiënter (95%), effectiever en comfortabeler teksten en verslagen te verwerken. Daarnaast voor organisaties die hun medewerkers willen faciliteren in tools om dit te realiseren. Zo helpt RedSpeak organisaties en medewerkers doelstellingen te behalen.

Waarom nog (verplicht) tekst verwerken achter je computer met het toetsenbord? Met RedSpeak kun je overal op elk moment tekst verwerken met je stem en het wordt automatisch uitgeschreven aan de hand van digitaal dicteren + spraakherkenning. Werk efficiënter buiten kantoor door nuttige invulling te geven aan normaal gesproken “loze” uurtjes, bijvoorbeeld tussen afspraken, handsfree in de auto. Maar ook binnen kantoor om comfortabeler tekst te verwerken, eventueel in samenwerking met het secretariaat/binnendienst.

Klik hieronder op jouw beroepsgroep om te zien wat RedSpeak voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

%

RedSpeak workflow

het werkt eigenlijk heel gemakkelijk......

1. Je spreekt in waar en wanneer jij wilt.

Op kantoor

Handsfree in de auto

Overal ter wereld

2. Je spreekt in met elk apparaat wat jij wilt.

Smartphone

Digitale recorder

Headset

Desktop/laptop

3. Bekijk, bewerk en verwerk de uitgewerkte tekst in de RedSpeak webportal.

Hier kun je jouw ingesproken dictaten beluisteren en de uitgewerkte tekst verder verwerken. Bijvoorbeeld in Office applicaties of in je CRM-systeem. Werk je samen met ondersteunend personeel? Dan richt RedSpeak een samenwerkingsportal in. Dictaten worden dan tevens ontvangen door het ondersteunend personeel. Zij kunnen de tekst waar nodig verder uitwerken en binnen de portal ter controle naar jou retourneren.  

De kracht van RedSpeak

Toegankelijk op alle platformen/devices

RedSpeak vindt het belangrijk dat je overal, altijd en op ieder apparaat slimmer moet kunnen werken. Daarom is RedSpeak webbased ontwikkeld. Je hebt toegang tot RedSpeak via de besturingssystemen Windows, OSx, iOS, Android en Linux. Daarnaast past het scherm zich automatisch aan op het formaat van het device dat je gebruikt. Daardoor heb je altijd de beste gebruikservaring.

Branded webportal

Vanaf 25 gebruikers biedt RedSpeak jou de mogelijkheid om te kiezen voor een branded portal. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om hun corporate identity terug te laten komen in hun dicteeroplossing. Een branded portal wordt gecreëerd middels logo’s, inlogafbeelding, eigen URL en huisstijl kleuren. Specifieke wensen zijn bespreekbaar.

Installatie vrij

Voor RedSpeak zijn geen installaties benodigd op servers of clients. Je hoeft enkel de app te installeren als je via je Smartphone wilt inspreken. RedSpeak is de enige dicteeroplossing die niet geïnstalleerd dient te worden en dat bespaart kosten.

Management rapportages

Ben je benieuwd hoeveel dictaten er worden aangemaakt, afgehandeld en hoeveel tijd hiertussen zit? Vanaf 10 gebruikers is het mogelijk om per kwartaal management rapportages te ontvangen. Dit geeft een inzage in hoe jouw organisatie presteert en waar er verder geoptimaliseerd kan worden.

Samenwerkingsportal + werkverdeling

Om een extra efficiencyslag te maken binnen jouw organisatie kan de samenwerkingsportal flexibel worden ingericht. Ondersteunend personeel kan van meerdere insprekers de uitgeschreven dictaten inzien en verder verwerken. Hierdoor worden de werkzaamheden verdeelt met efficiëntie tot gevolg.

Compatibiliteit hardware, browsers en besturingssystemen

RedSpeak werkt op alles

“Altijd, overal op ieder moment het maximale uit je werkdag halen” is waar RedSpeak naar streeft. Om dit te realiseren is een brede werking op hardware en software een belangrijk aspect. RedSpeak is zo ontwikkeld dat je kunt inspreken via alle devices en headsets die werken op systemen met de besturingssystemen van Apple, Windows en Android. Daarnaast werkt het op alle mogelijk IT-omgevingen; lokaal, in the cloud, Citrix of Windows Terminal Server. Staat jouw device, besturingssysteem hier niet tussen? Vraag het ons en als het niet wordt ondersteund gaan we kijken of we het voor jou ondersteund kunnen maken. Jij staat bij ons centraal. Benieuwd of jouw hardware compatible is? Bel ons.

Videodemonstratie

Een video zegt soms meer dan 1.000 afbeeldingen.
Klik hier

Afspraak maken?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs.
Klik hier